Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2.12

Mindfulness

Mindfulness
Cursuscode: 2.12

Wilt u leren om meer opmerkzaam te zijn? Meer aanwezig te zijn in het hier en nu? Wilt u uw kwaliteit van leven verbeteren? Niet meer piekeren over het verleden of u zorgen maken over de toekomst? Zelfs beter leren omgaan met uw emoties? Mindfulness kan u hierbij helpen. Met de oefeningen uit deze cursus leert u zich staande te houden in een druk leven en meer te genieten. U oefent zich bewuster in het moment leven. Deze training is voor iedereen, ook als u het leven niet als problematisch ervaart. Voorkennis is niet vereist, de docente belt u voor een korte telefonische intake.

Bijzonderheden: draag soepele kleding en breng een eigen matje of zitkussen mee. Tijdens de lessen worden een werkboek en cd`s gebruikt. De kosten hiervoor bedragen € 25,‐. Deze kunt u tijdens de eerste les bij de docente afrekenen.

Donderdag 23 januari 2020
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. I (Iny) Heesen
19:30 - 21:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
I (Iny) Heesen
I (Iny) Heesen
Mijn naam is Iny Heesen MA (1953), moeder van 3 kinderen en inmiddels oma van 6 kleinkinderen. Mijn hobby�s zijn reizen, film -en theater bezoeken, keramieken en wandelen. Ik ben al lang actief bij de Volksuniversiteit Nunspeet en nog steeds met heel veel plezier. Ik vind het heel mooi om mensen handvatten te geven om meer rust en balans te vinden en zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Ik geef daarvoor Mindfulness als Compassietrainingen, zowel bij de VU als via mijn eigen bedrijf Praktijk Iny Heessen.