Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3.22

Fotografie Introductie Lightroom

Fotografie Introductie Lightroom
Cursuscode: 3.22

Afgelopen jaren was er veel vraag naar een cursus foto bewerken. Die bieden we nu aan onder leiding van onze fotografiedocent Harry Konings.
Tijdens twee lessen van twee uur krijgt u een introductie in het programma Lightroom en haar mogelijkheden. Naast theorie besteedt Harry uiteraard ook aandacht aan de praktijk.


Bijzonderheden: U gebruikt uw eigen laptop tijdens de lessen met daarop werkend geÏnstallereerd Adobe Lightroom CC Classic, dat is wel een voorwaarde voor een geslaagde cursus.

Woensdag 9 februari 2022
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 52,00
Dhr. H (Harry) Konings
19:30 - 21:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H (Harry) Konings
H (Harry) Konings
Ik ben Harry Konings, gepensioneerd militair en veteraan en geniet sinds 2012 van mijn pensioen. Vanuit mijn liefde voor fotografie ben ik voorzitter van de Fotoclub en toen de VU in 2015 een nieuwe docent zocht heb ik mij aangemeld. Fotografie is voor mij meer dan een hobby, het is een passie, waarbij ik kan zoeken naar vormen, kleuren en situaties die ik mooi vind. Fotograferen is iets waardoor ik tot rust kom en daardoor kan genieten van de wereld om me heen. Mijn kennis en ervaring uitdragen vind ik een fantastische uitdaging.