Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3.11

Fotografie natuur

Fotografie natuur
Cursuscode: 3.11

De doelstelling van deze cursus is het leren toepassen van de lesstof uit de basiscursus (en eventueel de gevorderdencursus) in de natuur. De cursus bestaat uit twee praktijkdelen. Aan de orde komen panoramafoto’s en het leren kijken naar details van flora en, indien mogelijk, fauna. Docent Harry Konings legt u de principes van natuurfotografie uit en neemt u mee in de mooie natuur rondom Nunspeet om het geleerde in de praktijk toe te passen. De praktijklessen (op zaterdag) vinden plaats op het Hulshorsterzand en de Leuvenumse bossen. De laatste praktijkles wordt afgesloten met een kopje koffie op locatie (Hof van Hulshorst/ De Zwarte Boer).

Voor het volgen van deze cursus heeft u een eigen digitale (compact)camera of spiegelreflexcamera nodig.

Bijzonderheden: Verzamelplaats praktijklessen najaar is de Parkeerplaats aan de Hierdenseweg (achter station Hulshorst). Voor de praktijklessen in het voorjaar verzamelen we bij de Parkeerplaats Poolseweg, Leuvenum.

Zaterdag 2 oktober 2021
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 55,00
Dhr. H (Harry) Konings
10:30 - 13:30
Locatie: Buitenlocatie fotografie (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
H (Harry) Konings
H (Harry) Konings
Ik ben Harry Konings, gepensioneerd militair en veteraan en geniet sinds 2012 van mijn pensioen. Vanuit mijn liefde voor fotografie ben ik voorzitter van de Fotoclub en toen de VU in 2015 een nieuwe docent zocht heb ik mij aangemeld. Fotografie is voor mij meer dan een hobby, het is een passie, waarbij ik kan zoeken naar vormen, kleuren en situaties die ik mooi vind. Fotograferen is iets waardoor ik tot rust kom en daardoor kan genieten van de wereld om me heen. Mijn kennis en ervaring uitdragen vind ik een fantastische uitdaging.