Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3.45

Interieur en Stijl

Interieur en Stijl
Cursuscode: 3.45

Deze workshop is een mix van theorie en lekker zelf aan de slag gaan. Ontdek in drie avonden of middagen wat kleur, lichtval en materiaal met jouw interieur kunnen doen.

Hoe zijn kleuren en woonkamers opgebouwd, welk effect heeft een kleur op je interieur?  Hoe kun je met soms kleine wijzigingen groot effect krijgen?

De tweede les gaan we op pad en gaan we drie verschillende interieurs bekijken. De bewoners heten je welkom in hun huis.

In de derde les maak je een moodboard voor een kamer naar keuze. Dit moodboard geeft je inspiratie en helpt je om je interieur aan te passen in de juiste kleurstelling. Zo ontstaat er een passend geheel en voel je je weer helemaal thuis in je eigen huis!

Voor materiaal (moodboards, lijm, scharen, tijdschriften, stoffen en kleurstalen) wordt gezorgd.

Wil je ook een frisse wind laten waaien door je interieur? Schrijf je dan snel in!

Materiaal kosten ca. EUR 15,00 kunt u direct bij de docent afrekenen.

Dinsdag 18 oktober 2022
3 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 79,00
Mw. A (Anne) Verhaart
19:30 - 21:30
Locatie: Atelier Verhaart (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A (Anne) Verhaart
A (Anne) Verhaart
Mijn naam is Anne Verhaart. In 2016 heb ik de opleiding voor Interieur Stylist afgerond en ben ik gestart met Van Huis Uit Interieur & Styling. Ik geef workshops en advies. Met passie voor materialen en kleuren maak ik graag onverwachte combinaties. Met oog voor detail en gevoel voor styling maak ik interieurs spannend en wil ik me niet verbinden aan trends. Elk jaar organiseer ik de Interieur Route Binnenste Buiten met gastvrije bewoners uit de Regio