Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3.43

Lassen

Lassen
Cursuscode: 3.43

In deze cursus kunt u onder begeleiding van een ervaren docent lassenen op professionele wijze uw eigen product uit staal maken. Hierbij heeft u de keuze uit een aantal kleine werkstukken. Als de tijd het toelaat is het uiteraard ook mogelijk meerdere van deze producten te maken. De basis voor deze producten is staal, dus u kunt verwachten dat een aantal aspecten van de metaalbewerking (zagen, slijpen, lassen etc) langs gaan komen. Gezien de aard van de workshop is enige technische vaardigheid wel vereist. U gaat naar huis met een compleet product, wat u eventueel thuis nog verder kunt aanpassen aan uw wensen.

Bijzonderheden: Deze cursus wordt gegeven bij Bronckhorst Lastechniek Draai 19E.  Draag kleding die vies mag worden of een overall en veiligheidsschoenen. De docent zorgt voor beschermingsmiddelen zoals handschoenen, gezicht en oor bescherming. De begeleiding is intensief, maximaal 4 cursisten per cursus.

De cursusprijs is inclusief lasmiddelen echter exclusief het materiaal voor het werkstuk, dit bedraagt circa EUR 50,00 e.e.a afhankelijk van de gekozen materialen en afmetingen en rekent u direct af met de docent.

Zaterdag 22 oktober 2022
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 290,00
Dhr. (Tijmen) Bronckhorst
9:00 - 11:00
Locatie: Bronckhorst Lastechniek (Industrieterrein de Kolk) (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Tijmen) Bronckhorst
(Tijmen) Bronckhorst
Geboren en getogen in Nunspeet 63jaar. Veel ervaring in de metaal en lastechniek Meer als 25jaar een lasschool in Harderwijk gehad. En vindt het nu leuk om mn kennis over te brengen aan kleine groepjes cursisten. En ze enthousiast te maken voor de metaaltechniek.