Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 3.81

Metaalbewerken

Metaalbewerken
Cursuscode: 3.81

In deze cursus kunt u onder begeleiding van een ervaren metaalbewerker en op professionele wijze uw eigen product uit staal maken. Hierbij heeft u de keuze uit een vuurkorf, een sidetable of een werkstuk in overleg. Als de tijd het toelaat is het uiteraard ook mogelijk meerdere van deze producten te maken. De basis voor deze producten is staal, dus u kunt verwachten dat alle aspecten van de metaalbewerking (zagen, buigen en zetten, lassen etc) langs gaan komen. Gezien de aard van de workshop is enige technische vaardigheid wel vereist. U gaat naar huis met een compleet product, wat u eventueel thuis nog verder kunt aanpassen aan uw wensen.

Bijzonderheden: Deze cursus wordt gegeven bij Jan Kuipers aan de Industrieweg 20 in Nunspeet.  Draag kleding die vies mag worden of een overall. De docent zorgt voor veiligheidsschoenen etc.. De begeleiding is intensief, 3 docenten voor max. 8 cursisten.

De cursusprijs en materiaalkosten worden tegelijkertijd geïnd. 

 

Woensdag 4 november 2020
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 335,00
Dhr. S (Steven) van Klompenburg
19:00 - 21:00
Locatie: Jan Kuipers (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S (Steven) van Klompenburg
S (Steven) van Klompenburg
Ik ben Steven van Klompenburg en ben productontwikkelaar en praktijkbegeleider bij Jan Kuipers in Nunspeet. Ik ben bij de VU Nunspeet terecht gekomen via voorzitter Henk Luijk die bij ons kwam vragen of we een training voor de VU wilden verzorgen. Mijn doel is om mensen op een leuke manier iets te leren dat je niet zo vaak tegenkomt, namelijk metaalbewerking. Helemaal top is het natuurlijk dat mensen met een eigengemaakt product naar huis gaan.