Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4.03

Culinair, Workshop loempia’s

Culinair, Workshop loempia’s
Cursuscode: 4.03

Op veler verzoek gaan we deze avond zelf loempia’s bakken. U kunt kiezen uit een aantal verschillende recepten (vlees, vis of vegetarisch). U leert alle kneepjes van het vouwen van de vellen. Een leuke vaardigheid waar u eindeloos mee kunt combineren. Uiteraard proeven we het resultaat en kunt u het thuisfront verwennen met de overgebleven loempia’s. Wellicht iets meer werk maar zeker niet moeilijk, ook beginnende koks kunnen prima meedoen!

Tijdig voor de cursus ontvangt u een boodschappenlijst en een materiaallijst. Mogelijk dat niet alle materialen aanwezig zijn in de keuken.

 

 

Dinsdag 13 oktober 2020
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 35,00
Mw. M (Minouche) van Kranen
19:30 - 21:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M (Minouche) van Kranen
M (Minouche) van Kranen
Ik ben Minouche van Kranen en ik ben al ruim 10 jaar actief voor de Volksuniversiteit Nunspeet. Van origine ben ik chocolatier/ patissier en werd door Ilona van der Werf gevraagd om een workshop taart maken te geven. Dat werden zo stilletjes aan steeds meer workshops. Na het vertrek van de kookdocent heb ik ook met veel plezier de kookcursussen overgenomen. Mijn doel is om mensen plezier te laten hebben in het bereiden van eten, want eten is niet alleen lekker maar ook leuk!