Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4.08

Culinair, Workshop werken met de pastamachine

Culinair, Workshop werken met de pastamachine
Cursuscode: 4.08

Heeft u ooit heel enthousiast een pastamachine gekocht en staat het apparaat nog steeds in de kast? Of wellicht een keer cadeau gekregen en sindsdien ongebruikt? Als u eenmaal weet hoe het apparaat werkt en uw eigen verse pasta heeft geproefd wilt u nooit meer anders! We maken deze avond spaghetti, tagliatelle, lasagnevellen en ravioli. De gemaakte pasta kunt u laten drogen of de dagen erna lekker opeten thuis. De ravioli zullen we vullen en  koken en aan het eind van de avond ook echt proeven.

Tijdig voor de cursus ontvangt u een boodschappenlijst en een materiaallijst. Mogelijk dat niet alle materialen aanwezig zijn in de keuken.

Donderdag 10 maart 2022
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 38,00
Mw. M (Minouche) van Kranen
19:30 - 21:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M (Minouche) van Kranen
M (Minouche) van Kranen
Ik ben Minouche van Kranen en ik ben al ruim 10 jaar actief voor de Volksuniversiteit Nunspeet. Van origine ben ik chocolatier/ patissier en werd door Ilona van der Werf gevraagd om een workshop taart maken te geven. Dat werden zo stilletjes aan steeds meer workshops. Na het vertrek van de kookdocent heb ik ook met veel plezier de kookcursussen overgenomen. Mijn doel is om mensen plezier te laten hebben in het bereiden van eten, want eten is niet alleen lekker maar ook leuk!