Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 4.01

Culinair, Indonesisch koken

Culinair, Indonesisch koken
Cursuscode: 4.01

Per avond maken we twee verschillende gerechten variërend van kip, tot vegetarisch, rund en varkensvlees.
Ook zullen we zelf authentieke pindasaus maken en zelf kroepoek bakken.
Uiteraard staat er ook een dessert op het menu.
Als deze gerechten samen vormen een heerlijke uitgebreide rijsttafel.

Tijdig voor de cursus ontvangt u een boodschappenlijst en een materiaallijst. Mogelijk dat niet alle materialen aanwezig zijn in de keuken.

 

U krijgt ook een kruidenlijst toegestuurd, daar er veel verschillende kruiden nodig zijn en het makkelijker is om deze allemaal tegelijk in een toko of bij een internet-toko aan te schaffen.

 

Dinsdag 7 januari 2020
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 170,00
Mw. M (Minouch) van Kranen
19:30 - 21:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M (Minouch) van Kranen
M (Minouch) van Kranen
Ik ben Minouche van Kranen en ik ben al ruim 10 jaar actief voor de Volksuniversiteit Nunspeet. Van origine ben ik chocolatier/ patissier en werd door Ilona van der Werf gevraagd om een workshop taart maken te geven. Dat werden zo stilletjes aan steeds meer workshops. Na het vertrek van de kookdocent heb ik ook met veel plezier de kookcursussen overgenomen. Mijn doel is om mensen plezier te laten hebben in het bereiden van eten, want eten is niet alleen lekker maar ook leuk!