Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1.07

Ik en mijn gezin: Voor vaders en moeders 2.0

Ik en mijn gezin: Voor vaders en moeders 2.0
Cursuscode: 1.07

Je geniet van je kind(eren) en probeert hen een goede basis mee te geven. En toch komt u situaties tegen die u niet zo goed kunt oplossen. Want hoe reageert u op de driftbui van uw 8‐jarige zoon? Of hoe bereikt u uw 14‐jarige puberdochter? In deze cursus bespreken we op een luchtige wijze de verschillende invalshoeken van opvoeden. U leert over de gemiddelde ontwikkeling van kinderen en de mogelijke valkuilen. Uiteraard bespreken we ook de balans tussen werk/gezin en de invloed van kinderopvang of opa’s en oma’s. Het resultaat? Meer vertrouwen in je opvoedrol en meer plezier in je gezin!

Bijzonderheden: in deze cursus gebruikt de docente eigen materialen. U kunt de kosten hiervoor (€ 7,50) contant aan haar voldoen.

Maandag 4 februari 2019
5 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. H (Hilda) van der Tuin
19:30 - 21:30
Locaties: Veluvine, Veluvine (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
H (Hilda) van der Tuin
H (Hilda) van der Tuin
In ieder kind begint de toekomst opnieuw! Mijn naam is Hilda van der Tuin. Als moeder (van drie zonen) en Kinder- en Jongerencoach bij JIJ Zwolle ben ik veel bezig met opvoedkundige situaties. Ik help ouders en kinderen met lastige (opvoed) situaties. Ik heb diverse opleidingen gedaan (Kindercoach, Systemische Pedagogiek, Mindset) en mix dit met levenservaring. Ik zie er naar uit om in de cursus ??????Ik en mijn gezin?????? met u van gedachten te wisselen over alle aspecten van opvoeden anno nu.