Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.11

Engels beginners 1

Engels beginners 1
Cursuscode: 5.11

Heeft u altijd al Engels willen leren? Om die prachtige series te kunnen kijken op de BBC? Of om u beter ter kunnen redden in het buitenland. Dat kan nu, gewoon vertrouwd om de hoek bij uw lokale Volksuniversiteit. Docent Gert Elskamp werkt met u aan uw woordenschat, grammatica en spreekvaardigheid, zodat u snel aan de slag kunt met deze prachtige en praktische taal. Huiswerk is onderdeel van deze cursus.

Instap niveau: geen of weinig kennis van de Engelse taal.

Bijzonderheden: in deze cursus wordt het boek Fairway New, deel 1 gebruikt.Dit boek komt medio augustus uit en kan besteld worden bij de uitgever:Intertaal, Bol.com  of via uw plaatselijke boekhandel.Kosten ca. 30 euro.

ISBN: 9789462937826

Donderdag 3 oktober 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 285,00
Dhr. G (Gert) Elskamp
19:30 - 21:00
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
G (Gert) Elskamp
G (Gert) Elskamp
Hallo, ik ben Gert Elskamp. Nadat ik mijn VWO en HEAO (Internationale Marketing) had afgerond heb ik een half jaar in Madrid een 2-talige (Engels en Spaans) bijbelschoolopleiding gedaan. 2 jaar daarvoor had ik tijdens een stage in Brussel al uitgebreid mijn Frans en Engels kunnen gebruiken. Sinds 1998 ben ik eigenaar van Elskamp Tuinmeubelcentrum, tot oktober 2016 met mijn zwager, sinds die tijd alleen. De laatste jaren merkte ik de behoefte om me buiten mijn werk te gaan verbreden en ben ik actief in het lesgeven. Zo heb ik al tientallen trajecten gedaan m.n. op het gebied van Spaanse les maar ook op andere gebieden, zoals Engels, Duits, M&O, Economie en Ondernemerschap. Dit heb ik gedaan met basisschooleerlingen, TL/Havo/VWO/MBO/HBO-studenten, volwassenen, individueel en groepsmatig. Het lijkt me erg leuk om aan de Volksuniversiteit mensen Engels bij te brengen op een ontspannen maar ook enthousiaste wijze.