Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.15

English Language Skills

English Language Skills
Cursuscode: 5.15

Heeft u al eerder Engelse lessen gevolgd? Of gaat u in een Engelssprekend land op vakantie? Of wilt u Engels kunnen spreken met kinderen of kleinkinderen in het buitenland? Doe mee met de cursus English Language Skills (taalvaardigheden). Tijdens de lessen spreken we uiteraard veel Engels. Zo voeren we bijvoorbeeld discussies over actuele onderwerpen. Daarnaast is er aandacht voor geschreven Engels en de nodige grammatica. Voorheen was dit de cursus "Engels Conversatie " maar er komt meer aan bod dan alleen converseren. Huiswerk is regelmatig onderdeel van de cursus. 

Instap niveau: U beheerst de basis van de Engelse taal in lezen, schrijven en spreken.

Bijzonderheden: de docente gebruikt eigen lesmateriaal. De kosten €5, kunt u contant aan haar voldoen tijdens de lessen.

Donderdag 8 oktober 2020
24 lessen van 1 uur aanvangstijd 14:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 245,00
Mw. J.E. (Jeanette) Drok
14:30 - 15:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J.E. (Jeanette) Drok
J.E. (Jeanette) Drok
Mijn naam is Jeanette Drok en ik ben sinds cursusjaar 2017/2018 verbonden aan de Volksuniversiteit Nunspeet als docente Engels. Ik heb Nederlands en Engels gestudeerd en heb sindsdien aan diverse onderwijsinstellingen lesgegeven, van MBO tot HBO en van Speciaal Onderwijs tot een Taleninstituut. Daarnaast heb ik vertalingen gedaan, bijlessen gegeven en examentrainingen verzorgd. Het leuke aan de Volksuniversiteit vind ik dat het kleine groepen gemotiveerde mensen betreft. Naast leren is ook een prettige en gezellige sfeer belangrijk zodat de cursisten met plezier naar de les komen.