Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.25

Frans vervolg / gevorderden (2)

Frans vervolg / gevorderden (2)
Cursuscode: 5.25

Dit is Frans op niveau A 2. Om dit te volgen moet je als basis A1 niveau beheersen

Te vergelijken met Mavo 4 of Havo 3 niveau

Frans gaat wel redelijk maar het moet niet te moeilijk worden, u begrijpt het wel maar u vindt het heel lastig om een goed antwoord te geven. Ik kan eenvoudige antwoorden formuleren in redelijke zinnen. Ik kan zelf wel een simpele email schrijven of een uitnodiging beantwoorden. Deze basiskennis wordt verder uitgebreid in de cursus voor gevorderden met ook aandacht voor grammatica en spreekvaardigheid/uitspraak. Twijfelt u aan uw niveau? In overleg met de docent kunt u een digitale instaptoets maken, zodat u in de juiste cursus instroomt. Stuur hiervoor een e‐mail aan info@vununspeet.nl.

In deze cursus wordt het boek ‘Voyages 2 nieuw’ van Intertaal (www.intertaal.nl) gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN 9789462930230; inclusief online audiobestanden) en het werkboek (ISBN  9789462930247; inclusief online audiobestanden).

Maandag 16 september 2019
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. Y (Yolande) Mens
18:30 - 19:45
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Y (Yolande) Mens
Y (Yolande) Mens
Mijn naam is Yolande Mens. Ik ben benaderd om Franse les te gaan geven bij de Volksuniversiteit Nunspeet. Ongeveer 15 jaar geleden heb ik dat ook al met veel plezier gedaan en ga nu de draad dus weer oppakken. Bij mijn lessen staat de persoonlijke benadering voorop en besteed ik veel aandacht aan uitspraak en grammatica. Mijn doel is om cursisten vertrouwen te geven en een leuke en ontspannen les te bezorgen. Ik geef al meer dan 30 jaar Franse les op de volksuniversiteit aan volwassenen, bij een Avondopleidingsinstituut en op de Middelbare school. Naast deze lessen geef ik les bij Schoevers/NCOI en leid ik mensen op voor het mooie beroep van secretaresse. Ik ben 61 jaar en woon samen met mijn hondje Luna in Twello.