Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.22

Frans vervolg / gevorderden (2)

Frans vervolg / gevorderden (2)
Cursuscode: 5.22

Note== kleine wijziging nog mogelijk ==

Dit is Frans op niveau A 2. Om dit te volgen moet je als basis A1 niveau beheersen

Te vergelijken met Mavo 4 of Havo 3 niveau

Frans gaat wel redelijk maar het moet niet te moeilijk worden, u begrijpt het wel maar u vindt het heel lastig om een goed antwoord te geven. Ik kan eenvoudige antwoorden formuleren in redelijke zinnen. Ik kan zelf wel een simpele email schrijven of een uitnodiging beantwoorden. Deze basiskennis wordt verder uitgebreid in de cursus voor gevorderden met ook aandacht voor grammatica en spreekvaardigheid/uitspraak. Twijfelt u aan uw niveau? In overleg met de docent kunt u een digitale instaptoets maken, zodat u in de juiste cursus instroomt. Stuur hiervoor een e-mail aan info@vununspeet.nl.

In deze cursus wordt het boek ‘Voyages 2 nieuw’ van Intertaal (www.intertaal.nl) gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN 9789462930230; inclusief online audiobestanden) en het werkboek (ISBN  9789462930247; inclusief online audiobestanden).

Donderdag 7 oktober 2021
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 290,00
Mw. A (Aleida) Sluiter
20:30 - 21:45
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A (Aleida) Sluiter
A (Aleida) Sluiter
Mijn naam is Aleida Sluiter en ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als docente Frans in het voortgezet onderwijs. Toen ik enkele jaren geleden via Alike Last in aanraking kwam met TPRS, wist ik dat je Frans kunt leren met plezier, zonder stampen. En dát is wat ik de cursisten graag mee wil geven in de lessen.