Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.26

Frans voor beginners (1)

Frans voor beginners (1)
Cursuscode: 5.26

Frans voor beginners, niveau A1 is bedoeld voor personen die geen Frans hebben gehad en die willen leren hoe ze zich moeten voorstellen, de weg vragen, iets kopen in een winkel, reservering maken in een hotel, simpele gesprekjes voeren in de campingwinkel etc. Naast grammatica wordt ook geoefend met spreekvaardigheid, uitspraak, woordenschat en leesvaardigheid. Twijfelt u aan uw niveau? In overleg met de docent kunt u een digitale instaptoets maken, zodat u in de juiste cursus instroomt. Stuur hiervoor een e‐mail aan info@vununspeet.nl.

Instap niveau:  U heeft geen of weinig kennis van de Franse taal.

In deze cursus wordt het boek ‘Voyages 1 nieuw’ van Intertaal (www.intertaal.nl) gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN 9789460307317; inclusief online audiobestanden) en het werkboek (ISBN 9789460307324; inclusief online audiobestanden).

Maandag 7 oktober 2019
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 250,00
Mw. Y (Yolande) Mens
20:00 - 21:15
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Y (Yolande) Mens
Y (Yolande) Mens
Mijn naam is Yolande Mens. Ik ben benaderd om Franse les te gaan geven bij de Volksuniversiteit Nunspeet. Ongeveer 15 jaar geleden heb ik dat ook al met veel plezier gedaan en ga nu de draad dus weer oppakken. Bij mijn lessen staat de persoonlijke benadering voorop en besteed ik veel aandacht aan uitspraak en grammatica. Mijn doel is om cursisten vertrouwen te geven en een leuke en ontspannen les te bezorgen. Ik geef al meer dan 30 jaar Franse les op de volksuniversiteit aan volwassenen, bij een Avondopleidingsinstituut en op de Middelbare school. Naast deze lessen geef ik les bij Schoevers/NCOI en leid ik mensen op voor het mooie beroep van secretaresse. Ik ben 61 jaar en woon samen met mijn hondje Luna in Twello.