Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.01

Italiaans beginners

Italiaans beginners
Cursuscode: 5.01

L' Italiano, una lingua e un modo di Vita! (Italiaans, een taal en een levenswijze!) Bent u van plan om dit veelzijdige, kleurrijke en sfeervolle land te bezoeken? Of gaat u er al regelmatig naar toe en wilt u zich deze taal eigen maken om u er zich nog meer thuis te voelen? Dan nodigen wij u uit voor de cursus Italiaans voor beginners ! In deze cursus wordt gewerkt met het boek ‘Allegro’, wat Italiaans is voor ‘vrolijk’. Elk hoofdstuk heeft een thema en aan de hand hiervan komen alle belangrijke vaardigheden aan bod. U leert de taal én de uitspraak met behulp van dramawerkvormen, audiovisuele oefeningen en door tijdens de lessen zoveel mogelijk Italiaans te horen en te spreken. Allora? Vi siete incuriositi? (En? Bent u al nieuwsgierig geworden?)

Deze cursus is op niveau A1 en geschikt voor mensen zonder enige voorkennis van het Italiaans. Ook mensen met een geringe voorkennis zijn van harte welkom. 

Bijzonderheden: In deze cursus wordt het boek ‘Allegro 1’ van Intertaal (www.intertaal.nl) gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN9789462936232; inclusief audio-cd) en het werkboek (ISBN 9789462936249).De totale kosten hiervan zijn ongeveer € 65,00.

Maandag 3 oktober 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 354,00
Mw. M.D. (Daniela) Messinella
20:30 - 22:00
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.D. (Daniela) Messinella
M.D. (Daniela) Messinella
Ciao, Ik ben Maria Daniela Messinella; uw docente Italiaans aan de VU Nunspeet. Van origine ben ik Italiaanse uit Sicilië, waar nog veel familie van mij woont. Ik ben getrouwd met Joost in Italië en samen hebben wij 2 jonge kinderen: Matteo en Sofia. Ik heb Italiaanse taal en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Utrecht en doceer al geruime tijd Italiaans. Het overdragen van mijn passie voor de Italiaanse taal en cultuur doe ik dan ook erg graag. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de cursisten zich op hun gemak voelen en dat, met veel gezelligheid en laagdrempeligheid, de Italiaanse taal verworven wordt. Graag tot ziens in mijn lessen! Arrivederci!