Volksuniversiteit Nunspeet
Cursuscode: 5.04

Italiaans beginners-2

Italiaans beginners-2
Cursuscode: 5.04

L' Italiano, una lingua e un modo di vita!; Italiaans, een taal en een levenswijze! Bent u van plan om dit veelzijdige, kleurrijke en sfeervolle land te bezoeken? Of gaat u er al regelmatig naar toe en wilt u zich deze taal eigen maken om u nog meer thuis te voelen? Dan nodigen wij u uit voor de Cursus Italiaans voor beginners! In deze cursus gebruiken we het boek ‘Allegro’, wat Italiaans is voor ‘vrolijk’. Elk hoofdstuk heeft een thema waarbij alle vaardigheden aan bod komen. U leert de taal én de uitspraak met behulp van dramawerkvormen, audiovisuele oefeningen en door tijdens de lessen zoveel mogelijk Italiaans te horen en spreken. Allora? Vi siete incuriositi? (En? Bent u al nieuwsgierig geworden?)

De cursus is een vervolg van de cursus in seizoen 2017-2018, "zij" instromers zijn ook welkom.

Bijzonderheden: In deze cursus wordt het boek ‘Allegro 1’ van Intertaal (www.intertaal.nl) gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN 9789054515968; inclusief audio‐cd) en het werkboek (ISBN 9789054515975). De totale kosten hiervan zijn ongeveer € 65,‐.

Maandag 1 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00
Mw. E (Emanuela) Villach
19:30 - 21:00
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
E (Emanuela) Villach
E (Emanuela) Villach
Ciao! Mi chiamo Emanuela Villach. Ik ben 53 en kom uit een multiculturele Italiaanse stad met prachtige bergen en blauwgroene zee... al nieuwsgierig? In mijn vrije tijd ben ik singer & songwriter en in het dagelijks leven ben ik docent Engels en Drama. Net als bij een kookles stop ik de nodige ingrediënten in mijn lessen. Ik hou van dansen, diepzeeduiken, fotograferen, reizen, nieuwe levenswijzen ontdekken en communiceer graag met de lokale mensen in hun eigen taal. Op vakantie fungeer ik dan ook vaak als tolk-vertaler wegens mijn talenknobbel.