Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.02

Italiaans vervolg

Italiaans vervolg
Cursuscode: 5.02

L' Italiano, una lingua e un modo di Vita! (Italiaans, een taal en een levenswijze!) Bent u van plan om dit veelzijdige, kleurrijke en sfeervolle land te bezoeken? Of gaat u er al regelmatig naar toe en wilt u zich deze taal eigen maken om u er zich nog meer thuis te voelen?  In deze cursus gebruiken we het boek ‘Allegro’, wat Italiaans is voor ‘vrolijk’. Elk hoofdstuk heeft een thema en aan de hand hiervan komen alle belangrijke vaardigheden aan bod. U leert de taal én de uitspraak met behulp van dramawerkvormen, audiovisuele oefeningen en door tijdens de lessen zoveel mogelijk Italiaans te horen en te spreken. Allora? Vi siete incuriositi? (En? Bent u al nieuwsgierig geworden?)

Dit is een cursus op niveau A1 en geschikt voor mensen die eerder een jaar Italiaans hebben genoten. In het nieuwe seizoen wordt gestart met hoofdstuk 8 van het boek Allegro. 

Bijzonderheden: In deze cursus wordt het boek ‘Allegro 1’ van Intertaal (www.intertaal.nl) gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN 9789054515968; inclusief audio-cd) en het werkboek (ISBN 9789054515975).De totale kosten hiervan zijn ongeveer € 65,00.

Maandag 4 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 349,00
Mw. M.D. (Daniela) Messinella
19:00 - 20:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
M.D. (Daniela) Messinella
M.D. (Daniela) Messinella
Ciao, Ik ben Maria Daniela Messinella; uw docente Italiaans aan de VU Nunspeet. Van origine ben ik Italiaanse uit Sicilië, waar nog veel familie van mij woont. Ik ben getrouwd met Joost in Italië en samen hebben wij 2 jonge kinderen: Matteo en Sofia. Ik heb Italiaanse taal en letterkunde gestudeerd aan de universiteit van Utrecht en doceer al geruime tijd Italiaans. Het overdragen van mijn passie voor de Italiaanse taal en cultuur doe ik dan ook erg graag. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de cursisten zich op hun gemak voelen en dat, met veel gezelligheid en laagdrempeligheid, de Italiaanse taal verworven wordt. Graag tot ziens in mijn lessen! Arrivederci!