Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.33

Zweeds gevorderden

Zweeds gevorderden
Cursuscode: 5.33

Heb je al enige kennis van de Zweedse taal en wil je deze uitbreiden, dan is de cursus  ‘Zweeds Gevorderden’, een prima keuze! Op een plezierige wijze meer vaardigheid krijgen in het spreken, lezen en schrijven van de Zweedse taal. Ook komen nog meer aspecten van de Zweedse cultuur, het dagelijks leven en de natuur aan bod.

 Na deze cursus kun je een gesprekje voeren met de Zweden en kun je nog beter je weg vinden in het prachtige land en in contact komen met de gastvrije, vriendelijke Zweden. 

Instap niveau: vervolg op ‘Zweeds Beginners’ of je beschikt over een basiswoordenschat van het Zweeds.

Bijzonderheden: in deze cursus wordt het boek ‘Basiscursus Zweeds D2’ van uitgeverij Coutinho gebruikt. U dient dit zelf aan te schaffen. Het gaat om het tekstboek (ISBN 9789046904848).

Woensdag 20 januari 2021
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 194,00
Mw. D.G. (Diana) Doornbos
16:30 - 18:00
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D.G. (Diana) Doornbos
D.G. (Diana) Doornbos
Na mijn werkzame leven bij de overheid ben ik sinds 2010 Zweedse les gaan geven aan de Flevo Academie. Ik heb tijdens mijn studietijd twee zomers in Zweden gestudeerd aan de universiteiten van Lund en Uppsala. Met de opgedane kennis en ervaring heb ik, naast mijn werk, incidenteel als (tolk)vertaalster gefungeerd. In Groningen heb ik tijdens mijn studie ook Zweedse les gegeven aan de Volksuniversiteit. Sinds 2015 geef ik hier Zweedse les. Mijn doel is om op een enthousiaste wijze mijn kennis en ervaring te delen met cursisten.