Volksuniversiteit Nunspeet

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 5.32

Zweeds voor beginners

Zweeds voor beginners
Cursuscode: 5.32

Houdt u van Zweden als vakantieland, heeft u familie en/of vrienden in Zweden wonen of heeft u plannen om te emigreren naar Zweden? Dan is de Zweedse taal dé sleutel om met de inwoners van Zweden te communiceren over alledaagse dingen en u meer thuis te voelen in dit mooie land. In deze korte cursus wordt aan de hand van diverse thema’s, teksten en actuele onderwerpen kennis gemaakt met de Zweedse taal en cultuur.

Instap niveau: geen of weinig kennis van de Zweedse taal.

Bijzonderheden: in deze cursus wordt ook het boek ‘Basiscursus Zweeds D1’ van uitgeverij Coutinho gebruikt (ISBN 9789062831616). U kunt dit zelf aanschaffen o.a. bij Bol.com


Woensdag 7 oktober 2020
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 194,00
Mw. D.G. (Diana) Doornbos
19:00 - 20:30
Locatie: Veluvine (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D.G. (Diana) Doornbos
D.G. (Diana) Doornbos
Na mijn werkzame leven bij de overheid ben ik sinds 2010 Zweedse les gaan geven aan de Flevo Academie. Ik heb tijdens mijn studietijd twee zomers in Zweden gestudeerd aan de universiteiten van Lund en Uppsala. Met de opgedane kennis en ervaring heb ik, naast mijn werk, incidenteel als (tolk)vertaalster gefungeerd. In Groningen heb ik tijdens mijn studie ook Zweedse les gegeven aan de Volksuniversiteit. Sinds 2015 geef ik hier Zweedse les. Mijn doel is om op een enthousiaste wijze mijn kennis en ervaring te delen met cursisten.